Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся предна броня

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся предна броня

Здравейте,
    Пукнах си предната броня в една дупка от дясно + това вчера некой ме е треснал леко отляво да я е допукал отлево и липсват парчета. Въпросът ми е някой продава ли стара , ако да колко струва горе долу на старо ? А нова ?
    Става въпрос за 156-ца 2.0 98 година.

Поздрави !
    Alfa Romeo 156, 2.0 16V Twin Spark - чипосана

От каското няма ли да ти я оправят?
    156 1.8 TS '98

Comment

http://www.axm-auto.com/ Ей тука имат нови незнам какво производство са ама знам че нямат налични и ще има май средата на друдия месеш а втора употреба може да ти струва два пъти по скъпо от новата и са много дефицитни и скъпи.
      156 1,8 ТS 99
      Nissan Murano 2005

Comment

Здравейте търся броня и ляв преден калник за Алфа 156, по-възможност сиви. Моля ви помогайтееее!

Comment

колега аз имам една такава сива алфа която е ударена отзад и ще я продавам на части само треа да вида как са калниците и броните отпред и мойе да ти ги продам
          АЛФА РОМЕО 156 2.0 TS '2000

Comment

Здравейте колеги, имам малък проблем с фарчетата за мъгла или другояче казано халогенките имам ги, но и на двата фара са им счупени стъклата , даже на единия му липсват и парчета и много грозно така. Дали случайно някои да има такива и да ги продава разбира се Мерси предварително. Може да пишете и на майла : martin.velchev@gmail.com
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD

Comment

Колега, имам 3 комплекта - с4упени. Незнам за6то се 4упиат така халогените. Меже би за6тото за много ниско. Аз ги купувам по обиави, морги и др. Добре 4е каското жсе о6те ги поема!

Comment

Първоначално публикувано от dyni
                От каското няма ли да ти я оправят?
                Тц , дадоха 140 лева не са я писали за смяна , купих си тайванска от drive.bg.
                Alfa Romeo 156, 2.0 16V Twin Spark - чипосана

Comment

bronia i kalnik

Za sivata alfa na chasti Belov svarji se s men plzz

Comment

Колеги,
                    Броня предна струва 39 евро *чисто нова китайска*DEPO или TONG YANG от немския еБай, там има и Фарове и Халогени на народни цени. За да платите ви трябва Кредитна Карта и Регистрация на картата в ПайПал, плащането става после За секунди и получавате стоката до няколко работни дни от Германия. ВНИМАНИЕ Искайте DHL EXPRESS а не DHL, с първия стоката идва на 100процента с втория е 100процента, че гнусните мангали дето работят в пощата в БГ ще я гепат Ако и да имат еднакво наименование са две КОРЕННО раЗлични Фирми.

Е трябва поне Английски да можете да четете и пишете За тая цел обаче, немския не е Задалжителен

Comment

Working...
                    X